ASS NWvT T-scan

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Datum en tijd
24 jan. 2019 17:00 - 19:00

ASS NWvT T-scan

Op donderdag 24 januari zal Maarten van Geelen een lezing en een live-demonstratie geven over de T-scanDe T scan is een digitaal occlusie analyse systeem dat zorgt voor accurate beetregistraties. De T Scan kan zeer breed worden ingezet; bij restauratieve behandelingen als: CAD/CAM, kroon- en brugwerk, prothesen, implantaten, facings en composiet restauraties. Maar ook bij allerlei klachten als: knarsen, gnathologie/TMJ problematiek, ongebalanceerde occlusie, pathologische gebitsslijtage, orthodontie en beetklachten. 

Maarten van Geelen is algemeen practicus met specialisatie in orthodontie. afgestudeerd in 1984 aan de rUU en ruim 20 jaar ervaring met integratie van orthodontie met restauratieve tandheelkunde, maar kijkt vooral naar het geheel: een holistisch benadering van de problematiek in de mond. Daarin heeft de T-scan een belangrijke plaats ingenomen.    

Een lezing over een handig instrument in de algemene praktijk inclusief een live-demonstratie met de T-scan. Vooraf zal zoals altijd een heerlijk diner worden geserveerd. Ben jij tandheelkunde student? Meld je snel aan!

Alleen tandheelkunde studenten en leden van NWVT toegang (het is mogelijk je vooraf aan de activiteit in te schrijven)

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien