COE Facultaire introductie

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Van
1 sep. 2017 10:00:00
Tot
4 sep. 2017 17:00:00
Locatie
Faculteit, Antonius Deusinglaan 1

COE Facultaire introductie

Dit jaar zullen de facultaire dagen plaatsvinden op vrijdag 1 en maandag 4 september. Vrijdag duurt de dag van 9.30 tot 16.00 en maandag van 10.00 tot 16.00.

In september verzorgt de Commissie Opvang Eerstejaars (COE) ieder jaar een introductieperiode. De introductie bestaat uit twee facultaire dagen en een weekend introductiekamp. De introductieperiode is een gezelligheidsperiode om elkaar, de vereniging en de faculteit te leren kennen, geen ontgroening dus.

Tijdens de twee facultaire introductiedagen wordt je als nieuwe student op weg geholpen op de faculteit, woon je democolleges bij en leer je Archigenes, onze studievereniging, kennen. Bovenal heeft de introductie als doel een geweldig begin te zijn van een prachtige studietijd aan de medische faculteit! Gedurende de gehele introductie worden de eerstejaars begeleid door ouderejaars mentorkoppels, bij wie ze met al hun vragen terecht kunnen.

Voor meer informatie kun je het COE boekje raadplegen, wat met de post is verstuurd.

Word ook lid van de facebookgroep voor de Introductiedagen Tandheelkunde en Mondzorgkunde! https://www.facebook.com/groups/323454484770857

Let op, je meldt je alleen aan voor de facultaire dagen via 'Aanmelden' op deze website-pagina!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien