Nieuw! Carrousel-avond

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Datum en tijd
28 mei 2018 17:00 - 21:00

Carrousel-avond

In navolging van de spetterende Lustrumpraxisdag organiseert de Dentz op maandag 28 mei haar exclusieve, carrouselavond! Dit is een concept waarbij 3 bedrijven elk een interessante en interactieve workshop verzorgen, die je in kleine groepjes zal bezoeken. Dit jaar hebben we de volgende bedrijven weten vast te leggen om deze workshops te verzorgen:

ImplantCollege
ImplantCollege is een stichting die tot doel heeft om tandartsen algemeen practici de fijne kneepjes van het implanteren bij te brengen. Onder het mom van 'Implanteren kan je leren’ verzorgt ImplantCollege een hands-on workshop waarbij je zelf implantaten kan plaatsen in echt bot! Het is een toegankelijke workshop, waar geen voorkennis voor vereist is. 

Satelec
Satelec, eerder ook aanwezig bij de Lustrumpraxisdag, is nu terug met een hands-on workshop in samenwerking met de parodontoloog dr. Tjakkes! Tijdens deze workshop zal je op de snijzaal een klinische kroonverlenging uitvoeren op varkenskaken met behulp van instrumentarium van Satelec. Dr. Tjakkes zal hierbij de uitleg verzorgen en je begeleiden naar een topresultaat!

Dental Clinics
Het bedrijf Dental Clinics is aanwezig met interactieve lezing over de praktische toepassing van antibiotica. Er wordt meer en meer antibiotica voorgeschreven door medici, en steeds meer bacteriën raken resistent. Dit is een groot probleem, dus wat extra kennis over de toepassing van antibiotica is zeker niet verkeerd!

Alle workshops zijn zeer leerzaam, waarbij geen tot weinig voorkennis vereist is. Interessant en toegankelijk dus voor alle studiejaren, zowel Mondzorgkunde als Tandheelkunde!

De avond begint met een diner, waarna de groepen opgesplitst worden en de workshops van start gaan. Het is volledig gratis, en rond 21:00 uur zal de avond afgelopen zijn!

Nog even in het kort:

Wat: Carrousel-avond

Wanneer: 28 mei 2018

Hoe laat: 17:00 - 21:00 uur

Prijs: Gratis

Diner: JA!

Waar: Faculteit

Voor wie: Studenten Tandheelkunde en Mondzorgkunde, alle studiejaren.

Schrijf je snel in, want vol = vol! We hopen jullie allemaal te zien op maandagavond 28 mei!

Liefs, de Dentz

 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien