ANT Dental Games

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Datum en tijd
17 mei 2019 18:00 - 23:00

Ben jij klaar voor een topavond samen met je studiegenoten? Heb jij zin om een keer een avond helemaal los te gaan met studenten van de andere verenigingen? Zorg dan dat je een ticket koopt voor de ANT Dental Games 2019 op vrijdag 17 mei 2019!

Na afgelopen jaar een uitstapje te hebben gemaakt in Utrecht zullen de Dental Games weer in Zwolle plaatsvinden! Natuurlijk staat ook dit jaar weer in het teken van het kennismaken met de andere faculteiten. Ook nu zijn T.F.V. Nijmegen, Favervuta en T.M.F.V. Archigenes weer aanwezig om er met zijn allen een prachtige avond van te maken.

Tussen 18.30u en 19.00u word je verwacht bij Het Vliegende Paard in Zwolle. Hier beginnen we de avond gezamenlijk met een heerlijk buffet, waar voor iedereen wat bij zit. Zo zorg je natuurlijk ook meteen voor een goede bodem. Met een goed gevulde buik beginnen we hierna aan de avondactiviteit. Deze houden we voor nu nog even geheim. Houd de Facebookpagina dus goed in de gaten, want we zullen steeds iets meer bekend maken over de avondactiviteit!
De avond sluiten we natuurlijk af met een knallend eindfeest! Na het eindfeest zijn er bussen geregeld om iedereen terug te brengen naar zijn of haar eigen stad.

Tickets kosten €12,50 per stuk. Voor deze prijs krijg je avondeten, maar liefst 8 consumptiemuntjes, een knallend eindfeest en natuurlijk busvervoer terug. Reserveer deze datum dus meteen in je agenda en zorg dat jij en je vrienden erbij zijn!

https://www.ticketkantoor.nl/shop/ANTDentalGames1