NVvP najaarscongres 'DENTECH'

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Bestuur 2017-2018
Datum en tijd
23 nov. 2018 08:30 - 16:50
Locatie
Pathé CineMec Ede

NVvP najaarscongres 'DENTECH'

 

 

NVvP najaarscongres 'DENTECH' innovatie in de parodontologie

Nu anticiperen op de praktijk van morgen

Digitale innovaties betreden in rap tempo de wereld van de tandheelkundige zorgverlener. Patiënten komen met vragen over E-health, roken E-sigaretten en benutten apps over mondgezondheid. In de dentale industrie zijn 3D-productietechnieken heel vanzelfsprekend, ook hier staat de technologie niet stil. De vraag is niet of, maar hóe u hier adequaat op inspeelt.

De NVvP biedt u met haar najaarscongres 2018 ‘DENTECH’ een interessante kennisupdate, waarmee innoveren snel en doeltreffend lukt. U kunt rekenen op een wetenschappelijk congres met een forse klinische invalshoek: het programma is volledig afgestemd op de dagelijkse praktijk, zoals blijkt uit de onderwerpen van de vier lezingen (Dr. Ch.A. Ramseier, Dr. T.J.J. Maal, Prof. dr. G.A. van der Weijden,M.G. Vroom & L.J.M.M. Gründemann, Mw. E. Boloori)  en één PED-Talk.

Zo wordt u uitvoerig geïnformeerd over de mogelijkheden van E-Health en social media in de tandheelkunde. De risico’s van E-sigaretten komen eveneens uitgebreid aan bod. Qua technologieën krijgen 3D printen, robotica en augmented reality alle aandacht. Ook de airpolisher wordt uitgebrieid toegelicht, waarbij vooral het onderhoud van implantaten volgens deze methode aan de orde komt.

Programma: https://www.bvdiensten.nl/najaarscongres-2018/programma/
Inschrijven: https://www.bvdiensten.nl/najaarscongres-2018/inschrijven/