Thema

Zoals je ongetwijfeld al gehoord hebt, zal in februari 2023 het vierde Lustrum der T.M.F.V. Archigenes plaatsvinden! 

Als vereniging hebben we in de afgelopen twintig jaar een grote ontwikkeling doorgemaakt. Door het ontdekken van onze “New roots” groeiden wij in vijf jaar door tot een ware vereniging. Na tien jaar volle “Focus” werden we ouder en wijzer. Wijzer worden zagen wij na vijftien jaar als puber vol “Anarchi” niet zitten. We waren immers uitgewisseld en opstandig.

Na twintig jaar zijn we genoeg in opstand geweest en hebben we ons porseleinen jubileum bereikt. Porselein is de verbindende factor van het Lustrum en de studies Tandheelkunde en Mondzorgkunde. Porselein is een materiaal wat we immers veel gebruiken! Het thema van dit jaar is “Fictilis”, wat met een vrije vertaling uit het Latijn "porselein" betekent. 

Tijdens het vierde Lustrum der T.M.F.V. Archigenes zullen vele fantastische activiteiten georganiseerd worden om ons twintigjarige bestaan te vieren! Het maakt niet uit of je studentlid, alumnus of extern bent, zorg dat je erbij bent. Dit wil je niet missen, want… Fictilis, dat spant de kroon!

Fictilis.png

Onze partners