Alumni informatie

Beste alumnus,

Leuk dat u een kijkje neemt op de website van het Lustrum! Graag hopen we u op een van de activiteiten van het Lustrum te mogen ontvangen. Niet alle activiteiten tijdens het Lustrum zijn toegankelijk voor alumni, maar een heleboel wel.

Zo kunt u zich aanmelden voor het Cabaret op vrijdag 24 februari 2023 met aansluitend de Openingsborrel waarbij we zullen proosten op de start van het vierde Lustrum. Mocht u alleen bij de borrel willen zijn dan is dit ook mogelijk.

Verder organiseren wij speciaal voor onze Alumnileden op 25 februari 2023 een Alumnidag.

We zullen de Alumnidag beginnen met een geheel verzorgde lunch. Daarna zullen we de tijd krijgen onze creativiteit de vrije loop te laten op een van de voor ons welbekende plekjes op de faculteit. Wat en waar precies houden we nog even geheim! Na deze activiteit zullen we oude herinneringen kunnen ophalen in de stad en deze verkennen met een City Escape! We zullen de dag afsluiten met een heerlijk diner een aansluitende borrel bij de Graansilo.

Op vrijdag 3 maart organiseert de Galacommissie de feestelijke afsluiter van de Lustrumweek, het Lustrumgala. Tickets voor deze avond zijn ook voor Alumni beschikbaar.

We zien u graag op de Lustrumactiviteiten!


Onze partners