G.K.T.H.D. Kermit

GKTHD Kermit.jpg
Kermit in actie

"Kermit" werd opgericht om meer te halen uit het leven tijdens de studie, maar ook daarna. Kennisoverdracht, diepgang en diepgewortelde tradities combineren we met een grote liefde voor reizen, sport en culinaire zaken.
Het symbool van onze organisatie is de Grondboor, attribuut voor een ieder die dieper op de materie in wil gaan, verder wil kijken dan de neus lang is en bovenal een schitterende metafoor voor het Grotere Geheel der Dingen.

Met veel inzet en enthousiasme verdedigden we de Groninger Tandheelkunde op het Nederlands Kampioenschap Grondboren en het Groninger Kampioenschap Eiwerpen. Daarnaast zorgen we met liefde voor gevonden voorwerpen en proberen we de treurige aanblik van lege glazen zoveel mogelijk te voorkomen. Alles in het nette, uiteraard.

De naam van ons genootschap verwijst naar de kikker, het symbool van Archigenes, het gekerm van onze tegenstanders en een aantal andere zaken met een diepe symboliek. Lid worden van dit genootschap doe je niet, je bent vanaf je geboorte gepredestineerd het eens te zullen zijn.

Kermit is uw Kikker!