Nieuws

Gezocht: Student ambassadeur KNMT

De KNMT wil graag nog beter in contact blijven met studenten, rond aangelegenheden van de faculteit, de opleiding en het opleidingscurriculum. Daarvoor wordt vanuit Archigenes een master student als Ambassadeur aangesteld voor de duur van 1 studiejaar. 

Profiel:

De Ambassadeur is een masterstudent en heeft goede contacten op en met de universiteit en met medestudenten. Hij/zij kan de KNMT voorzien van gevraagd en ongevraagd advies. Ook denkt deze persoon mee, als lid van de programmacommissie, over het thema en de inhoud van het KNMT-Studentencongres 2018. De verwachte tijdsinspanning is naar verwachting maximaal 8 uur per studiejaar. JV en/of ProDent ervaring is een pré.

De Ambassadeur mag in ruil hiervoor deelnemen aan twee zelfgekozen dagtrainingen van de KNMT-Academy 2017-2018 en er is een geldelijke vergoeding van in totaal €270,-, plus eventuele reiskostenvergoeding. 

Aanmelden:

Wil jij graag Ambassadeur van de KNMT worden? Stuur dan je CV met KNMT-lidmaatschapnummer en een korte motivatie vóór 19 januari 2018 naar bestuur@archigenes.nl met als onderwerp 'Interesse KNMT-Ambassadeur'.