Nieuws

Stichting Studenten Activiteiten zoekt een nieuw bestuur

Stichting Studenten Activiteiten (SSA) zoekt jou! Ben jij een gedreven en enthousiaste student die zich wil onderscheiden van de rest? Wil jij je inzetten voor studentenorganisaties op de Hanzehogeschool? Wil jij je netwerk uitbreiden? Wil jij een super tof jaar beleven? Solliciteer dan nu voor een bestuursfunctie binnen de SSA!

 

Wat is de SSA?

Stichting Studenten Activiteiten is de overkoepelende studentenorganisatie van de Hanzehogeschool, bestaande uit een vijfkoppig bestuur en één commissie: de Word Actief commissie. De SSA houdt zich bezig met het behartigen van de belangen van studentenorganisaties van de Hanzehogeschool. Dit doen wij op financieel gebied en door middel van kennisdeling. Daarnaast voeren wij gesprekken met de Hanzehogeschool om er voor te zorgen dat de studentenorganisaties actief worden ondersteund.

 

Voor een bestuursfunctie bij de SSA bestaat ook het Profileringsfonds. Dit fonds is er om eventuele studievertraging door bestuurlijk actief te zijn te compenseren. Dit houdt in dat je aan het eind van het jaar een bepaalde vergoeding krijgt voor het door jouw gedane werk voor de SSA en de studentenorganisaties.

 

Wie zoeken wij?

Voor het nieuwe SSA bestuur zijn wij op zoek naar 5 enthousiaste en gedreven studenten die de volgende functies willen bekleden:

-       Voorzitter;
-       Secretaris;
-       Penningmeester;
-       Intern coördinator;
-       Extern coördinator.

 

Tezamen ben je verantwoordelijk voor het besturen van de stichting en zorg je ervoor dat de studentenorganisaties nog beter worden ondersteund door onder andere de Hanzehogeschool. Wil jij weten wat deze functies inhouden? Of wil je nog meer informatie over dat wat de SSA doet? Download dan het informatiepakket dat in de bijlage is toegevoegd.

 

Wil jij solliciteren naar een bestuursfunctie binnen de SSA? Mail dan je motivatiebrief en CV vóór 11 mei naar soco@ssa-web.nl. Wij willen je verzoeken in je motivatiebrief je voorkeur van functie te benoemen en te motiveren waarom jij denkt geschikt te zijn voor deze functie. Heb je na twee dagen geen reactie van ons ontvangen? Dan kan het zijn dat de mail niet is aangekomen. We verzoeken je je sollicitatie dan nogmaals te sturen naar: voorzitter@ssa-web.nl. Heb je verder nog vragen of zou je graag met een van de bestuursleden een gesprek aan willen gaan over een bestuursfunctie bij de SSA? Stuur dan een mail met je verzoek naar soco@ssa-web.nl. Raadpleeg voor meer informatie onze website (www.ssaweb.nl) of onze Facebookpagina (www.facebook.com/stichting.studentenactiviteiten). 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen