Nieuws

Vacature technisch voorzitter ProDent

Betreft: vacature technisch voorzitter ProDent

 

Beste studenten tandheelkunde en mondzorgkunde,


 

ProDent is op zoek naar een technisch voorzitter voor het studiejaar 2015 - 2016. ProDent is het studentenbelangenbehartigingsorgaan voor studenten tandheelkunde en mondzorgkunde. Als voorzitter verzorg je de vergaderingen die ProDent tweemaal per maand heeft. Daarnaast deel je mee in het Pro-Overleg. Hierbij heb je overleg over de opleidingen geneeskunde, bewegingswetenschappen en tandheelkunde/mondzorgkunde met de voorzitters van ProMed (geneeskunde) en ProMove (bewegingswetenschappen). Hierbij is ook het adviserend studentlid van de Raad van Bestuur van het UMCG betrokken. Bovengenoemden organiseren jaarlijks een Pro-Activiteit. ProDent zelf heeft ook de ambitie om jaarlijks een activiteit voor studenten tandheelkunde en mondzorgkunde te organiseren.

Naast deze werkzaamheden zijn er ook de reguliere onderwijsoverleggen waar de technisch voorzitter van ProDent in deelneemt. Dit is altijd samen met de Vice-Praeses van de T.M.F.V. Archigenes (officieel voorzitter van ProDent). Er is gedurende het jaar veel afstemming met de Vice-Praeses. De werkzaamheden kennen een maandelijkse cyclus, maar er zijn soms pieken in de werkhoeveelheid.

 

 

Informatie over de functie:

Looptijd: september 2015 - september 2016

Fte: 0,2

Voorwaarden:

  • affiniteit met evaluatie, oplossingen en vernieuwingen van en voor het onderwijs
  • goede samenwerking vereist
  • organiserend en begeleidend vermogen


 

Heb je interesse, stuur dan een motivatiebrief en CV naar pro-dent@umcg.nl. Spreek onderstaande personen aan als je vragen hebt.

 

 

Reageer vóór dinsdag 19 mei 1200 uur. Je zult daarna worden uitgenodigd voor een gesprek.
 

Groet,

 

 

Robbert Eenkhoorn

Technisch voorzitter ProDent 2014 - 2015
 

Karin Smeijers

h.t. Vice-Praeses der T.M.F.V. Archigenes 2014 - 2015

 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen