Nieuws

Vacature: Technisch voorzitter ProDent 2016-2017

Beste studenten tandheelkunde en mondzorgkunde,

 

ProDent is op zoek naar een technisch voorzitter voor het studiejaar 2016 - 2017. ProDent is het studentenbelangenbehartigingsorgaan voor studenten tandheelkunde en mondzorgkunde. Als voorzitter verzorg je de vergaderingen die ProDent tweemaal per maand heeft. Daarnaast deel je mee in het Pro-Overleg. Hierbij heb je overleg over de opleidingen geneeskunde, bewegingswetenschappen en tandheelkunde/mondzorgkunde met de voorzitters van ProMed (geneeskunde) en ProMove (bewegingswetenschappen) en het adviserend studentlid van de Raad van Bestuur van het UMCG. Samen met de hiervoor genoemde personen organiseer je jaarlijks een Pro-Activiteit. ProDent organiseert zelf ook jaarlijks een activiteit voor studenten tandheelkunde en mondzorgkunde.

Naast deze werkzaamheden zijn er ook de reguliere onderwijsoverleggen waar de technisch voorzitter van ProDent in deelneemt. Dit is altijd samen met de Vice-Praeses van de T.M.F.V. Archigenes (officieel voorzitter van ProDent). Er is gedurende het jaar veel afstemming met de Vice-Praeses. De werkzaamheden kennen een maandelijkse cyclus, maar er zijn soms pieken in de werkhoeveelheid. Daarnaast wordt van de technisch voorzitter 2016-2017 verwacht dat hij of zij zal deelnemen in de commissie TOM (Tijdelijk Overleg Medezeggenschap). Alle zaken rondom de reorganisatie van het CTM worden door de commissie TOM gemonitord. De commissie TOM komt gemiddeld tweemaal per drie weken bij elkaar.

 

Informatie over de functie:

Looptijd: september 2015 - september 2016

Tijd: variërend tussen 5-10 uur per week

 

Gewenste eigenschappen:

  • affiniteit met evaluatie, oplossingen en vernieuwingen van en voor het onderwijs
  • goede samenwerking vereist
  • organiserend en begeleidend vermogen
  • bekend met de huidige problematiek binnen de opleiding tandheelkunde

 

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan een motivatiebrief en CV vóór maandag 2 mei 12.00 uur naar pro-dent@umcg.nl. Indien er vragen zijn, kun je onderstaande personen benaderen.

 

Met vriendelijke groet, 

 

Karin Smeijers

Technisch voorzitter ProDent 2015-2016
 

Marlot van der Valk

h.t. Vice-Praeses der T.M.F.V. Archigenes 2015-2016

 

 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen