Veel gestelde vragen

Hoe word ik lid van de T.M.F.V. Archigenes?

Lid worden kan via deze pagina.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Als je account geactiveerd is kun je eenvoudig zelf je wachtwoord resetten op deze pagina. Vul hier het emailadres in dat je gebruikt voor je Archigenes account en je zal een link ontvangen waarmee je je wachtwoord kan resetten.

Hoe kan ik mijn adres wijzigen?

Je contact gegevens kun je zelf eenvoudig wijzigen, ga naar je profiel en klik op bewerk profiel.

Hoe kan ik mijn rekeningnummer wijzigen?

Je kunt je bankrekening niet zelf wijzigen, omdat je een SEPA machtiging hebt getekend die is gekoppeld aan deze rekening. Download hier een nieuw machtigingsformulier en stuur deze ingevuld en ondertekend op naar bestuur@archigenes.nl. Het bestuur zal je rekeningsnummer wijziging zo snel mogelijk verwerken.

Hoe kan ik vacatures plaatsen?

Vacatures kun je laten plaatsen door deze als Word-document met een pakkende titel te mailen naar bestuur@archigenes.nl. Helaas kunnen er geen afbeeldingen geplaatst worden bij de vacature. Voor alumnileden van Archigenes die langer dan één jaar lid zijn is dit gratis. Voor niet-leden kost het plaatsen van een vacature €65,- (excl. btw) per vacature. De vacature blijft een halfjaar op onze site staan, met gratis optie tot verlenging tot een jaar.

Hoe kan ik mij uitschrijven bij de T.M.F.V. Archigenes?

Dit kun je aangeven per mail, door te mailen naar bestuur@archigenes.nl. Alle openstaande betalingen dienen te zijn voldaan alsvorens wij je kunnen uitschrijven.

Hoe kan ik jullie bezoekadres het beste bereiken?

Een routebeschrijving vindt u op deze pagina.

Kan ik de T.M.F.V. Archigenes Activiteitenagenda synchroniseren met mijn eigen agenda?

Ja, dat kan via deze link