Activiteiten

Archigenes organiseert in samenwerking met o.a. de alumni-commissie meerdere activiteiten voor haar alumnileden. Enkele activiteiten zijn specifiek voor alumnileden, anderen zijn gecombineerd met studentleden. 


Hieronder vindt u een kort data-overzicht van onze alumniactiviteiten. Zoek voor meer informatie de betreffende activiteit op in de agenda op deze website. 

Zaterdag 24 juni: Dental Vision Autorally
Zaterdag 28 oktober: bowlen, borrelen en dineren, Utrecht
Vrijdag 15 december: Dies Natalis, Groningen
Vrijdag 2-9 februari: Lustrumweek, Groningen
Waarbij op zaterdag 3 februari: Lustrum Alumnidag, Groningen


De Alumni&Co-Borrel 
De Alumni&Co-Borrel is een ongedwongen vrijdagmiddagborrel, zónder enige vorm van bij- en nascholing, maar simpelweg met het doel om elkaar weer eens te ontmoeten en bij te praten. Door ook laatstejaars tandheelkunde en mondzorgkunde uit de nodigen, ontstaat er een leuke mix van studenten en alumni. We zien, naast een vaste club bezoekers, toch ook steeds wat meer onbekendere gezichten op de borrels langskomen, dus kennelijk weten we mensen te bereiken!


Alumni-Bowling 
De Alumni-Bowling is ieder jaar op de laatste zaterdag van oktober. Dit is een gezellige avond in Utrecht waarin we bowlen, eten en een borrel drinken. In 2016 is dit evenement voor het eerst met groot succes georganiseerd. In 2017 zal de Alumni-Bowling op zaterdag 28 oktober plaatsvinden. 


De Dental Vision Autorally
De Autorally is van oorsprong een alumniactiviteit, maar tegenwoordig een evenement voor alle leden. Met de auto moet je al zoekend naar aanwijzingen en hints de juiste route zien te vinden. Met een uitgebreide lunch en een prijsuitreiking onder het genot van een lekker diner is dit altijd een zeer geslaagde dag.


Ideeën of initiatieven om zelf een activiteit op te zetten (denk aan een reünie) zijn altijd welkom, mail ons gerust op alumni@archigenes.nl, wellicht kunnen we ondersteuning bieden.

Hou onze sociale media (aanklikbaar) in de gaten om op de hoogte te blijven!
Facebook Alumni  
LinkedIn Archigenes 
Twitter