Alumni

alumni_website_banner.png


Alumnilidmaatschap 


T.M.F.V. Archigenes is de studievereniging voor tandheelkunde en mondzorgkunde te Groningen, maar heeft hierbij ook een grote alumni-afdeling voor alle oud-studenten van de beide opleidingen die jaarlijks groeit met nieuwe afgestudeerden. Op dit moment telt het alumnibestand meer dan 580 leden. Het doel van Archigenes is de communicatie en samenwerking tussen de afgestudeerde tandartsen en mondhygiënisten onderling en hun opleidingen in Groningen (alma mater) te behouden en te bevorderen.

Archigenes doet dit door het organiseren van activiteiten voor student- én alumnileden en het geven van informatie hierover via De Bonding en social media (Facebook/Instagram/LinkedIn). Hiermee is Archigenes dé bindende factor tussen studenten en alumni van de opleidingen tandheelkunde en mondzorgkunde in Groningen.

Van studentleden wordt na het afstuderen het studentlidmaatschap automatisch omgezet naar het alumnilidmaatschap. Ook tandartsen en mondhygiënisten die voor de oprichting van Archigenes zijn afgestudeerd (of de oude opleidingen tandheelkunde van voor de sluiting en de oude opleiding mondhygiëne) kunnen lid worden van Archigenes.

Leden van de T.R.V.G., de reünistenvereniging van de oude opleiding tandheelkunde, zijn overgenomen door Archigenes. Hierdoor heeft de T.M.F.V. Archigenes een sterke connectie met de T.F.V. Groningen, de studievereniging van de opleiding tandheelkunde voor de sluiting in 1991.


Voordelen alumnilidmaatschap:

Alumni-activiteiten

U wordt uitgenodigd om deel te nemen aan verschillende activiteiten, zoals het jaarlijkse Symposium, de Autorally, het Diesfeest en het Gala. Dit zijn activiteiten waar zowel student- als alumnileden voor uitgenodigd worden. Ook wordt u uitgenodigd voor de Alumni&Co-borrel, een regelmatig terugkerende borrel waar alumnileden met laatstejaars studenten kunnen kennis maken.

De Bonding

Het verenigingsblad van de T.M.F.V. Archigenes is een schitterend full-color magazine met informatie over de vereniging en haar activiteiten, interviews, praktijkbezoeken, congresverslagen en informatie vanuit de opleiding en het vakgebied. Het blad komt vijf maal per jaar uit en wordt bij u thuis bezorgd.

Het Annuarium 

Dit is het jaarboek van de vereniging en staat vol prachtige collages en verhalen van het afgelopen jaar. Ook staat hierin een uitgebreide ledenlijst met adressen en foto's. Het komt rond maart uit en wordt ook thuisbezorgd. 

Volledige toegang tot de website 

U krijgt toegang tot de site, zodat u gemakkelijk gegevens van andere (alumni)leden kan opzoeken. Ook kunt u zich op deze website aanmelden voor activiteiten en foto's van de activiteiten bekijken.

Online vacaturebank

Onze website beschikt over een vacaturebank, waar u de mogelijkheid heeft om een vacature te laten plaatsen. De vacature (t.w.v. €65,-) mailt u naar bestuur@archigenes.nl, waarna deze online wordt geplaatst. Bent u alumnuslid van de T.M.F.V. Archigenes, dan zijn hier geen kosten aan verbonden, mits u langer dan één jaar alumnilid bent.


Lid worden

Bent u als tandarts of mondhygiënist afgestudeerd in Groningen maar nog geen lid van de T.M.F.V. Archigenes? Het alumnilidmaatschap kost maar €40,- per jaar. Lid worden kan door een e-mail te sturen naar bestuur@archigenes.nl, u krijgt dan een aanmeldingsformulier van ons retour.


Heeft u niet in Groningen tandheelkunde of mondhygiëne/mondzorgkunde gestudeerd, maar wilt u wel graag betrokken zijn bij de T.M.F.V. Archigenes? Dan kunt u ook donateur worden