EERSTEJAARS OPGELET! COE- introductiedagen

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Datum en tijd
2 sep. 2021 09:30 - 5 sep. 2021 21:00

Beste nieuwe student Tandheelkunde of Mondzorgkunde,

Wat leuk dat je bent toegelaten tot één van deze opleidingen. Om je klaar te stomen voor je studietijd heeft de Commissie Opvang Eerstejaars (COE) een programma voor je klaarstaan.

Verspreid over drie dagen maak je kennis met je medestudenten, de opleiding en de stad Groningen. Door middel van verschillende activiteiten leer je elkaar kennen, zodat er geen nieuwe gezichten meer zijn tijdens je eerste (online) colleges. Het gaat erg gezellig worden en dit wil je niet missen! Schrijf je dus snel in! Op zaterdag vragen we om een QR-code via de corona check app!

 

De invulling zal als volgt zijn;

Donderdag

  • Donderdag word je om 09.30 uur verwacht bij de ingang van het faculteitsgebouw aan de achterzijde van het UMCG (Antonius Deusinglaan 1). Binnen het UMCG en het faculteitsgebouw zijn mondkapjes verplicht! Vergeet deze dus niet mee te nemen.
  • Deze dag is er de mogelijkheid om pakken te passen en aan te schaffen die je nodig hebt voor het Skillslab. Voor de aanschaf hiervan kan alleen met pin betaald worden (witte jas €22,00 en witte broek €22,00).
  • Het programma op donderdag zal om 17.30 uur worden afgerond.

Zaterdag

  • Aanstaande zaterdag word je om 09.15 óf 09.45 uur, afhankelijk van je voornaam, verwacht bij de ingang van de drafbaan in het stadspark van Groningen (Concourslaan 10, 9727 KD Groningen). A t/m L 09:15 & M t/m Z 09:45
  • Zorg dat je je ID kaart bij je hebt. Daarnaast vragen we om een QR-code met een negatieve testuitslag óf vaccinatiebewijs via de CoronaCheck app. Een herstelbewijs is ook voldoende. Maak nu een afspraak bij jou in de buurt via:  https://www.testenvoortoegang.org/ 
  • Zowel op zaterdag als op zondag wordt er een lunchpakket en avondeten voor je verzorgd. Heb je dieetwensen en/of allergieën, stuur dan uiterlijk 31 augustus 17.00 uur een mailtje naar kookcoe@archigenes.nl.
  • Voor het betalen van een drankkaart wordt er gebruik gemaakt van een tikkie. Een drankkaart kost €15 en met één kaart kan je 10 drankjes halen. Tijdens de lunch wordt voor drinken gezorgd.
  • Het programma op zaterdag zal om 23.30 uur worden afgerond.

Zondag

  • Zondag begint de dag om 09:15 uur. In de stad (de mentoren weten waar in de stad, dit hoor je op zaterdag)
  • Deze dag heb je een fiets nodig! Heb je in Groningen geen fiets, denk dan aan een OV-fiets. Deze dag zal er een Crazy 88 gespeeld worden waarbij jullie de stad Groningen, de mensen in stad en elkaar beter leren kennen. De groepjes die de meeste punten bij elkaar hebben gespeeld winnen een prijs. Zet je dus 100% in!
  • Het programma op zondag zal om 20.15 uur worden afgerond.

Algemeen

  • De introductiedagen zullen vrijwel volledig buiten plaatsvinden, houd hier rekening mee bij je kledingkeuze!
  • Op zaterdagochtend zullen wij vragen om een QR-code via de CoronaCheck app. Wij willen jullie dan ook vriendelijk verzoeken, wanneer je nog niet gevaccineerd bent, om een PCR-test te laten doen op de vrijdag.
  • Wij gaan er vanuit dat iedereen die aanwezig is op de introductiedagen zich zal houden aan de veiligheidsvoorschriften rondom corona. Daarom geldt ook voor deze dagen: ben je verkouden, hoest je of heb je verhoging? Blijf thuis! Als je niet kan komen, neem dan even contact op met Danique (06-31247294). Dit nummer is alleen voor afmeldingen, voor vragen zijn we te bereiken per mail.
  • Voor de zaterdag is er een themaborrel, namelijk 80s/90s party. Voor de zondag is er een ander thema, namelijk COEtation Island. Dus trek je beste outfits uit de kast! De outfits kan je meenemen en er is de mogelijkheid om je om te kleden op de locatie.

 

 

Indien je dieetwensen hebt, mail deze dan vóór 31 augustus 17.00 uur naar kookcoe@archigenes.nl!

 

We zien je graag donderdag 2 september, zaterdag 4 en zondag 5 september!
Wanneer je verhinderd bent of later wilt aansluiten op een van deze dagen verzoeken we je een mail te sturen naar bestuur@archigenes.nl onder vermelding van de betreffende dag. 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien