Eerstejaars opgelet! COE - Introductie facultaire dag

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Datum
2 sep. 2022

In september verzorgt de Commissie Opvang Eerstejaars (COE) ieder jaar een introductieperiode. De introductie bestaat uit een facultaire dag en een weekend introductiekamp. De introductieperiode is een gezelligheidsperiode om elkaar, de vereniging en de faculteit te leren kennen, geen ontgroening dus.

Tijdens de faculaire introductiedagen word je als nieuwe student op weg geholpen op de faculteit, woon je democolleges bij en leer je Archigenes, onze studievereniging, kennen. Bovenal heeft de introductie als doel een geweldig begin te zijn van een prachtige studietijd aan de medische faculteit! Gedurende de gehele introductie worden de eerstejaars begeleid door ouderejaars mentorkoppels, bij wie ze met al hun vragen terecht kunnen.

De invulling van de Facultaire dag is als volgt;

Vrijdag 2 september

  • Vrijdag worden jullie om 09:30 uur verwacht bij de ingang van het faculteitsgebouw aan de achterzijde van het UMCG (Antonius Deusinglaan 1). Hier zullen wij klaar staan om jullie op te vangen
  • Op deze dag is er de mogelijkheid om pakken te passen en aan te schaffen, die je nodig gaat hebben voor het Skillsonderwijs. Voor de aanschaf kan alleen met pin worden betaald (witte jas €22,00 en witte broek €22,00).
  • Verder zullen er zowel persoonlijke foto’s als een groepsfoto gemaakt worden.
  • Er is een lunchpauze ingelast, waarbij de lunch verzorgd wordt
  • Het programma op vrijdag zal om 17:15 worden afgerond
  • De kosten voor deze dag bedragen €15,00 en zullen automatisch worden geïncasseerd via T.M.F.V. Archigenes

We zien jullie graag vrijdag 2 september (en natuurlijk ook op het kamp)!

  • Wanneer je verhinderd bent of later wilt aansluiten, verzoeken we je een mail te sturen naar coe@archigenes.com onder vermelding van de betreffende dag.
  • Ben je op de dag zelf verhinderd, neem dan contact op met Sophie (06 39508660)
  •  

Aanmelden voor de facultaire dag kan via het knopje 'Aanmelden' links! Aanmelden voor het kamp kan via het andere evenement op de site. 

Heb je allergieën of andere dieetwensen? Geef deze dan door door te mailen naar kookcoe@archigenes.com!
Voor al je andere vragen kun je mailen naar coe@archigenes.com.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien