Alumnicommissie

Alumnicommissie 2018-2019

Monique Boschman (2015) -
Maurits de Kuijper (2015) -
Alumnicommissie_6_selectie.jpg


Archigenes heeft een groot aantal alumni-leden. Deze groep wordt steeds groter, doordat studentleden na hun afstuderen automatisch alumnus worden. Informatie over het alumni-lidmaatschap vindt u hier:
Alumnilidmaatschap 


De Alumnicommissie organiseert de Alumni&Co-borrels (data variëren). Daarnaast kunnen zij andere commissies alumni-technisch ondersteunen en denken na over uitbreiding van de alumni-activiteiten.

Onze doelstelling: de communicatie tussen de afgestudeerde tandartsen en mondhygiënisten onderling en hun opleiding (alma mater) behouden en bevorderen.

De Alumni&Co-Borrel
De Alumni&Co-Borrel is een ongedwongen vrijdagmiddagborrel, zónder enige vorm van bij- en nascholing, maar simpelweg met het doel om elkaar weer eens te ontmoeten en bij te praten. Door ook laatstejaars tandheelkunde en mondzorgkunde uit de nodigen, ontstaat er een leuke mix van studenten en alumni. We zien, naast een vaste club bezoekers, toch ook steeds wat meer onbekendere gezichten op de borrels langskomen, dus kennelijk weten we mensen te bereiken!. 


Ideeën of initiatieven om zelf een activiteit op te zetten (denk aan een reünie) zijn altijd welkom, mail ons gerust op alumni@archigenes.nl, wellicht kunnen we ondersteuning bieden.

Hou onze sociale media (aanklikbaar) in de gaten om op de hoogte te blijven!
Facebook Alumni  
LinkedIn Archigenes 
Twitter


Met vriendelijke groeten,

De Alumnicommissie