Alumnicommissie

Alumnicommissie 2017-2018

Bert Wietsma (2002) Lid
Anne Nijhof (2015) Lid
Anneke Huijser van Reenen (2015) Lid
Iris Hartog (2010) Lid
Pieter Onclin (2010) Lid


Archigenes heeft een groot aantal alumni-leden. Deze groep wordt steeds groter, doordat studentleden na hun afstuderen automatisch alumnus worden. Informatie over het alumnilidmaatschap vindt u hier:
Alumnilidmaatschap 


De Alumnicommissie organiseert de Alumni&Co-borrels (data variëren) en de Alumnibowling (laatste zaterdag van oktober). Daarnaast kunnen zij andere commissies alumni-technisch ondersteunen en denken na over uitbreiding van de alumni-activiteiten.

Onze doelstelling: de communicatie tussen de afgestudeerde tandartsen en mondhygiënisten onderling en hun opleiding (alma mater) behouden en bevorderen.

De Alumni&Co-Borrel
De Alumni&Co-Borrel is een ongedwongen vrijdagmiddagborrel, zónder enige vorm van bij- en nascholing, maar simpelweg met het doel om elkaar weer eens te ontmoeten en bij te praten. Door ook laatstejaars tandheelkunde en mondzorgkunde uit de nodigen, ontstaat er een leuke mix van studenten en alumni. We zien, naast een vaste club bezoekers, toch ook steeds wat meer onbekendere gezichten op de borrels langskomen, dus kennelijk weten we mensen te bereiken!

Alumni-Bowling 
De Alumni-Bowling is ieder jaar op de laatste zaterdag van oktober. Dit is een gezellige avond in Utrecht waarin we bowlen, eten en een borrel drinken. In 2016 is dit evenement voor het eerst met groot succes georganiseerd. In 2017 zal de Alumni-Bowling op zaterdag 29 oktober plaatsvinden. 


Ideeën of initiatieven om zelf een activiteit op te zetten (denk aan een reünie) zijn altijd welkom, mail ons gerust op alumni@archigenes.nl, wellicht kunnen we ondersteuning bieden.

Hou onze sociale media (aanklikbaar) in de gaten om op de hoogte te blijven!
Facebook Alumni  
LinkedIn Archigenes 
Twitter


Met vriendelijke groeten,

De Alumnicommissie