KookCOE

KookCOE 2017

Martijn Koole (2013) praeses
Margrieta Koemeester (2012) -
Hannah Herder (2013) -
Jelte Hofsteenge (2013) -
Arjan Hofte (2012) -
Thomas Bode (2012) -
Bas Beems (2012) -

Regelrecht achter je bordje met moeders ovenschotel vandaan? Of alle specialiteiten van thuisbezorgd.nl je maag al eens laten vullen? Toe aan iets nieuws maar géén idee wat? Tijdens de introductie hoef je over één ding in ieder geval niet na te denken: eten!

Geen Appie app op je telefoon nodig, geen Allerhande doorpluizen op zoek naar nieuwe recepten en zelfs geen ID nodig om je alcoholische behoeften te bevredigen: wij regelen het voor je!

Jamie deed het met zijn Ministry of Food in Engeland, wij doen het hier in Grunn en het pittoreske Lauwersoog voor jullie: koken!

Koffie, thee, limonade, koekjes en cake. Broodjes, appels en peren. Alles om de maag te vullen en het vochtniveau op peil te houden. Op ambachtelijke wijze bereide gerechten, tongstrelend en vers uit onze keuken. De prinsessen dansen op het aanrecht, de mannen roeren in pannen. Het eten is klaar! Hop, aan tafel allemaal en vul je maagje. De nacht is nog lang. Het vocht zal rijkelijk vloeien en dan in de late uren is daar weer de trek, de hunkering naar lekkers. En wij regelen het voor je! Onze eigen Aziaat, Minister of Foreign Affairs, succesnummer tijdens eerdere jaren: snacks.

Wees dus niet bang als je geen smartphone hebt en de Appie app mist, geen tijd had om de Allerhande te scoren, of de scooter van thuisbezorgd.nl niet meer kunt horen: hier zijn wij!


Uw Ministry of Food