KookCOE

KookCOE 2018

Audrey van Erp (2013) praeses
Jantien de Beus (2014) ab-actis & allergieën
Jarno Hakkers (2013) coördinator facultair
Marlot van der Valk (2011) coördinator ontbijt & lunch
Chris Dekker (2013) coördinator BBQ
Iris Oude Wesselink (2012) coördinator diner
Sebastiaan van Doornik (2012) coördinator snacks

Regelrecht achter je bordje met moeders ovenschotel vandaan? Of alle specialiteiten van thuisbezorgd.nl je maag al eens laten vullen? Toe aan iets nieuws maar géén idee wat? Tijdens de introductie hoef je over één ding in ieder geval niet na te denken: eten!

Geen Appie app op je telefoon nodig, geen Allerhande doorpluizen op zoek naar nieuwe recepten en zelfs geen ID nodig om je alcoholische behoeften te bevredigen: wij regelen het voor je!

Jamie deed het met zijn Ministry of Food in Engeland, wij doen het hier in Grunn en het pittoreske Stadskanaal voor jullie: koken!

Koffie, thee, limonade, koekjes en cake. Broodjes, appels en peren. Alles om de maag te vullen en het vochtniveau op peil te houden. Op ambachtelijke wijze bereide gerechten, tongstrelend en vers uit onze keuken. De prinsessen dansen op het aanrecht, de mannen roeren in pannen. Het eten is klaar! Hop, aan tafel allemaal en vul je maagje. De nacht is nog lang. Het vocht zal rijkelijk vloeien en dan in de late uren is daar weer de trek, de hunkering naar lekkers. En wij regelen het voor je! Onze eigen Aziaat, Minister of Foreign Affairs, succesnummer tijdens eerdere jaren: snacks.

Wees dus niet bang als je geen smartphone hebt en de Appie app mist, geen tijd had om de Allerhande te scoren, of de scooter van thuisbezorgd.nl niet meer kunt horen: hier zijn wij!


Uw Ministry of Food