Nieuws

Vacature student-lid Selectiecommissie THK

Vacature student-lid Selectiecommissie THK

GEZOCHT: STUDENTLID SELECTIECOMMISSIE TANDHEELKUNDE

Wil jij bijdragen aan het selecteren van nieuwe Geneeskunde- en Tandheelkundestudenten in een van de grootste selectieprocedures van Nederland? Ben jij een (aankomend) tweede- of derdejaars Tandheelkundestudent die geïnteresseerd in onderwijs en medezeggenschap? Dan is deze functie iets voor jou!

Functiebeschrijving
Als Studentlid Tandheelkunde van de Selectiecommissie ben je betrokken bij de selectie van de nieuwe Geneeskunde- en Tandheelkundestudenten. Je vergadert in de periode september-februari 1x per maand met de commissie. Samen met het Studentlid Geneeskunde ben je hét aanspreekpunt voor de commissie wat betreft het niveau van de toetsing en je werkt aan de inhoud van een aantal toetsen. Je helpt ook mee met de voorlichting over de selectieprocedure naar de kandidaten, bijvoorbeeld door te werken aan e-modules voor de selectie. Daarnaast word je betrokken bij de voorbereiding van de selectiedagen. Tijdens de selectiedagen in februari zal je onder andere helpen bij de aanmelding van de kandidaten en het surveilleren tijdens de toetsen. Je begint op 1 mei en de functie heeft een maximumduur van twee jaar; je kunt de functie ook voor één jaar uitoefenen.

Je wordt daarbij ook lid van de medezeggenschap van Tandheelkunde, ProDent, waar je alles omtrent de ontwikkelingen in medisch onderwijs bespreekt met andere studentleden van de onderwijscommissies. ProDent vergadert eens in de vier weken. Daarnaast kent ProDent ook borrels en onderwijsactiviteiten.

Een belangrijke eis op het moment van solliciteren: je kent geen mensen die mee gaan doen aan de selectie Geneeskunde of Tandheelkunde van 2019/2020 of latere edities.

Gelijk solliciteren? Stuur een korte motivatiebrief (max. 1 A4) met cv voor 14 maart 23:59 naar StudieSelcie@umcg.nl.

Meer informatie over de selectie kun je in deze brochure vinden: rug.nl/umcg/education/dentistry/decentrale-selectie-tandheelkunde

Als je meer wilt weten of geïnteresseerd bent, neem dan gerust contact op met het huidige Studentlid Tandheelkunde:

 

Tim van Adrichem
06-43217456
t.van.adrichem@umcg.nl