Nieuws

Input sessie actieplan studentenwelzijn!

De Rijksuniversiteit Groningen zet zich in voor het welzijn van haar studenten. Daarom heeft een taskforce vorig jaar een visie op studenten welzijn geformuleerd, die door het College van Bestuur is goedgekeurd. Als volgende stap heeft het College van Bestuur de opdracht gegeven om een Actieplan te schrijven om het studenten welzijn aan de Rijksuniversiteit Groningen te verbeteren. Een projectgroep en drie werkgroepen werken momenteel hard aan dit Actieplan.
Om ervoor te zorgen dat dit Actieplan ten goede komt aan de hele gemeenschap van de Rijksuniversiteit Groningen, nodigt de projectgroep zowel studenten als medewerkers uit om deel te nemen aan een van de input sessies over dit Actieplan.
Deze sessies zijn bedoeld om een open dialoog en samenwerking te stimuleren. Je kunt binnenlopen wanneer het jou uitkomt, genieten van een drankje en hapje en discussiëren in gesprek gaan over de ideeën die tot nu toe zijn gegenereerd. We willen je vragen om je feedback te geven, je eigen gedachten en suggesties te delen of een gesprek aan te gaan met een van de projectleden.

Dinsdag 21 november 09.30-11.30 inloopspreekuur voor medewerkers @ House of connections, centrum (inclusief koffie/thee en snacks!)
Dinsdag 21 november 12.00-14.00 inloopspreekuur voor studenten @ House of connections, centrum (inclusief lunch!)
Donderdag 30 november 09.30-11.00 inloopspreekuur voor medewerkers @ Energy Academy, Zernike (inclusief koffie/thee en snacks!)
Donderdag 30 november 11.30-13.00 inloopspreekuur voor studenten @ Energy Academy, Zernike
Je hoeft niet de volle twee uur aanwezig te zijn; je kunt gewoon binnenlopen op de tijden die jou het beste uitkomen. Maar om ons te helpen anticiperen op het aantal aanwezigen en te bepalen hoeveel eten en drinken we moeten bestellen, verzoeken we je vriendelijk om je te registreren via deze link.
We horen graag van je over deze belangrijke kwestie! Als je vragen of opmerkingen hebt, noteer ze dan op het inschrijfformulier, dan proberen we zo snel mogelijk contact met je op te nemen.

 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen