Nieuws

Lezing Crematie-analyse door forensisch patholoog

Altijd al willen weten hoe mensen te identificeren uit crematieresten? Ben jij bovendien arts of student aan de RUG? Dan kun jij hier meer over te weten komen!

Hoogleraar anatomie en fysisch antropoloog George Maat zal speciaal naar Groningen komen om een geweldige lezing te geven over crematie analyses. Prof. Maat was een van de experts die betrokken is geweest bij slachtofferidentificatie van rampen over de hele wereld (vuurwerkramp in Enschede, tsunami in Thailand & vliegtuigcrash MH17). Professor Maat, werkzaam aan de universiteit Leiden, zal je deze avond alles vertellen over hoe forensisch onderzoekers personen identificeren uit crematieresten.

Deze activiteit zal plaatsvinden op woensdag 29 mei 17:30-19:00 in het van Swinderen Huys en kost 3 euro. Aanmelden kan via de facebooklink onder aan dit bericht. Vooraf is er inloop met een broodje en een kopje koffie/thee en achteraf is er natuurlijk op desbetreffende plek een goede borrel met onder andere professor Maat zelf, aan wie je al je overige vragen kunt stellen of met wie je natuurlijk persoonlijk een praatje kunt maken.

We hopen je te zien op 29 mei!

NB! Neem je RUG/UMCG-pas mee!
GEEN BEWIJS = GEEN TOEGANG!

https://www.facebook.com/events/446907162714056/