Nieuws

Vacature studentlid OCM, OCT en Secretaris Onderwijs

LET OP: VACATURE STUDENTLID OCM, OCT EN SECRETARIS ONDERWIJS

Lijkt het jou leuk om meer betrokken te zijn bij het onderwijs van Mondzorgkunde en Tandheelkunde? Dan is de functie van studentlid binnen de OCM, OCT of de functie als Secretaris Onderwijs misschien wel iets voor jou!

 

Functieomschrijving Opleidingscommissie Mondzorgkunde (OCM)

Als OCM-lid woon je ongeveer één keer per maand een vergadering bij waar jij jouw mening kunt geven over de nieuwe onderwijsplannen. Ook kun je jouw ervaringen delen en aankaarten waar verbeterpunten bij de opleiding liggen volgens jou. De OCM bestaat uit twee docenten en twee studenten. De student-leden sluiten ook aan bij de ProDent vergaderingen (Belangenbehartigingsorgaan Tandheelkunde en Mondzorgkunde). Hier vergader je één keer per maand met andere organen die bestaan uit Tandheelkunde en Geneeskunde studenten. 
Deelname in de OCM kun je opgeven als keuzevak en je krijgt er een financiële vergoeding voor. Je kunt in de commissie 1-2 jaar deelnemen afhankelijk van hoelang je er zelf in wilt zitten. 

Lijkt het jou leuk om onderdeel te worden van de OCM? Stuur dan een mail naar: w.homminga@pl.hanze.nl.

 

Functieomschrijving Opleidingscommissie Tandheelkunde (OCT)

De OCT bestaat uit docent- en studentleden in een gelijke verhouding (4:4). In deze commissie krijg je als student de kans om actief betrokken te zijn bij de kwaliteithandhaving van het onderwijs. Er wordt aandacht besteed aan zowel de bachelor als master. Als lid van de OCT vergader je elke maand eenmaal op momenteel de donderdag van 16.30 tot 18.30 uur. De stukken die besproken worden tijdens de vergaderingen worden op de Nestorpagina Kwaliteitszorg Onderwijs GNK & THK geplaatst in het kopje voor en van de OCT. Als lid van de OCT neem je deze stukken door en geef je jouw mening uit het oog van de tandheelkundige studenten hierover. Daarnaast neem je ook deel aan de maandelijkse vergadering van ProDent. Als er tijdens de ProDent vergaderingen dingen aangekaart worden, kun je deze meenemen naar de OCT vergadering.  

Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Neem dan vóór 15 juni contact met ons op door een motivatiebrief en CV te mailen naar prodent@umcg.nl. Je zult hierna bericht krijgen en mogelijk worden uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. 

 

Functieomschrijving Secretaris Onderwijs

Als Secretaris Onderwijs heb je veel contact met de Vice-Praeses en Voorzitter ProDent. Je ondersteunt hen in alle overleggen. Zo regel je de lokalen voor de overleggen (afgelopen jaar waren dit online Teams meetings), verstuur je de agenda naar de deelnemende personen en maak je de notulen. Het is een leerzame en leuke functie. Je neemt deel aan alle vergaderingen van de Vice-Praeses en Voorzitter ProDent en kan hier ook input geven.

Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan vóór 15 juni een mailtje naar prodent@umcg.nl