Batavierenrace

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Datum
29 - 30 apr. 2022

In april of mei klinkt jaarlijks het startschot voor de grootste estafetteloop van de wereld: de Batavierenrace. De 50e editie van de Batavierenrace zal van start gaan op vrijdagavond 29 april 2022. De route loopt van het centrum van Nijmegen, via Duitsland, de rustige Achterhoek en de Oude Markt in hartje Enschede naar de campus van de Universiteit Twente.

De totale loopafstand bedraagt ruim 175 kilometer en is onderverdeeld in 25 etappes (16 heren- en 9 damesetappes). Er nemen ieder jaar ongeveer 8.500 atleten aan deel, allen studenten; aan dit enorme deelnemersaantal dankt de Batavierenrace sinds jaar en dag haar vermelding in het Guinness Book of Records.
Kortom, een jaarlijks terugkerend mammoetevenement met een uniek karakter: een mengeling van topsport en zwoegend recreëren!

De Batavierenrace is de laatste jaren, zeker in de studentenwereld, maar ook daarbuiten, een begrip geworden. De Batavierenrace is dan ook een uniek en ludiek evenement, dat het verdient om in de kijker te staan. 

 

Wil jij naar het grootste studentenfeest van de Benelux? Schrijf je dan nu in voor de 50e Batavierenrace!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien