Apollonia Bierfeste

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Datum en tijd
9 jun. 2023 20:00 - 23:55

Het einde van het studiejaar komt langzaam in zicht. Hoewel de meeste mensen rustig richting de eindstreep rollen, is G.T.H.D. Apollonia aan het zwoegen om de barakken voor het zomeroffensief in gereedheid te brengen. Alles moet uit de kast gehaald worden ter overbrugging van de zomer. Het zwaarste geschut wordt van heinde en verre naar Groningen getransporteerd, de strijdplannen worden gesmeed en de pallets met fusten worden afgestoft. 

Dit offensief zal niet gewonnen worden door 65 Apollonianen. Daarom is de dienstplicht weer ingevoerd: 9 juni wordt het maximale van jou verwacht! Trek je camouflagepak uit de kast en poets je kisten op totdat ze glimmen als nooit tevoren. Met trots presenteren wij namelijk: Apollonia Bierfeste: Tour of Duty  BOOTY nummer 4!

Uncle Sam heeft even diep in de buidel getast door een directe koperen leiding naar Groningen te laten faciliteren. Het vloeibare goud zal de gehele avond naar het kloppende hart van Villa Volonté stromen. Niemand komt tekort, aanwezig zijn is goedkoper dan thuisblijven. Om het moraal hoog te houden, zal DJ Lambik de hardste platen door de speakers laten galmen en halverwege de avond worden de schaarste rantsoenen opnieuw aangevuld. Dit jaar kan namelijk eenieder weer zijn of haar geluk bij de loterij beproeven. Wie rijdt er naar huis op een spiksplinternieuw gemotoriseerd voertuig, wie raakt er in hogere sferen en wie o wie verlaat de villa met een glimlach waar Bratt Pitt en Margot Robbie jaloers op kunnen zijn. Allemaal hints voor de reden waarom jij je maandsalaris op wil maken aan de loterij.

Nog twee weken om je zowel fysiek als mentaal voor te bereiden op het mooiste feest van het jaar. Deze avond wordt het kaf van het koren gescheiden. Dus haast je naar de schietbaan om te zorgen dat jij je snerpende hertje of goudgele Rambo raak weet te schieten. Wij zien je daar! 9 juni, 20:00. Villa Volonté, Schuitendiep 86. 🫡

G.T.H.D. Apollonia

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien