Rally

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Datum
15 jun. 2024

Rally

Lieve leden, 

Dit jaar zal de Rally plaatsvinden op zaterdag 15 juni 2024. Tijdens deze dag rijd je met een zelf uitgekozen team een vooraf uitgestippelde route vol aanwijzingen en lastige vraagstukken. Win van de andere teams en ontvang leuke prijzen! 

De dag begint met een heerlijk ontbijtje met speluitleg, waarna de teams één voor één van start gaan. Tussendoor kan er genoten worden van een heerlijke lunch. De dag wordt afgesloten met een diner en de prijsuitreiking! De startlocatie zal binnenkort bekend worden gemaakt. De locatie van de lunch en diner zullen tijdens de Rally bekend gemaakt worden. Bij alle locaties is genoeg parkeergelegenheid. 

Zorg deze dag voor een bijpassende outfit, er kan namelijk een prijs gewonnen worden voor de beste outfit! Wij hopen je in een geweldige outfit te zien op zaterdag 15 juni! 

Het thema is dit jaar 'Rallympics: Driving for gold'!

Kosten:
Studentleden: €35,00
Alumnileden: €67,50
Externen: €75

Het belooft een mooie editie te worden, dus meld je snel aan en zorg dat jij en je teamgenoten deze dag niet missen!

Aanmelden doe je als volgt:
1. Stuur uiterlijk 7 juni 23.59 uur een mail naar rally@archigenes.nl en vermeld in de mail de namen van je teamgenoten + jullie teamnaam met een foto van het team. Verder ontvangt de Rallycommissie ook graag een stukje tekst over het team voor in het programmaboekje voor 5 juni.
2. Zorg ervoor dat alle teamleden zich individueel aanmelden op de website.
3. Je aanmelding is compleet! Na bevestiging van je aanmelding zullen verdere instructies volgen.

Doneer een boom:
Wij zijn ons ervan bewust dat de rally niet erg duurzaam is. We willen daarom de mogelijkheid bieden om te compenseren voor de CO2-uitstoot van de Rally. Doneer voor €5 een boom! Kijk voor meer informatie op https://treesforall.nl/ 
Na afloop van de Rally zullen alle donaties in één keer worden overgemaakt naar treesforall.nl 

 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien