EERSTEJAARS! facultaire dag!

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
COE 2024
Datum
30 aug. 2024
Locatie
Faculteit

EERSTEJAARS! facultaire dag!

Let Op! Je kan je aanmelden tot 12 augustus!

Beste nieuwe eerstejaars,
Speciaal voor alle nieuwe studenten organiseert de Commissie Opvang Eerstejaars (COE) ieder jaar een introductieperiode. Ook dit jaar zet de COE alles op alles om een onvergetelijke introductietijd neer te zetten! De introperiode is een kans om je medestudenten, de vereniging en de faculteit te leren kennen. De introductietijd is geen ontgroening. Wél is het de manier om alvast je jaargenoten te ontmoeten en je studietijd aan de medische faculteit vliegend van start te gaan.
Dit jaar zal de introperiode plaatsvinden van vrijdag 30 augustus tot en met zondag 1 september. Houd deze data alvast vrij in je agenda!

De introductie bestaat uit één facultaire dag, met aansluitend een introkamp. Voor beide moet je je los aanmelden op de site! 
Tijdens de facultaire dag wordt je wegwijs gemaakt op de faculteit, woon je democolleges bij en leer je Archigenes, onze studievereniging, kennen.
Het introductiekamp vindt plaats bij Pagedal in Stadskanaal.
Tijdens dit weekend draait het vooral om gezelligheid: je leert je jaargenoten nog beter kennen en de eerste vriendschappen ontstaan.
Gedurende de gehele introductie worden jij en je jaargenoten begeleid door ouderejaars mentorkoppels, bij wie je met al je vragen terechtkan.

Om deel te nemen aan onze introductieperiode, is het noodzakelijk dat je lid bent van T.M.F.V. Archigenes. Nog geen lid? Klik dan hier!  

 
Heb je nog vragen? We zijn te bereiken via coe@archigenes.com, of via Instagram (@coe.archigenes).