On the road met Al Dente (ZATERDAG)

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Datum en tijd
19 jun. 2021 10:00 - 16:00

Lieve leden,

Eindelijk is het weer zover! De eerste fysieke activiteit van Al Dente komt eraan! 
Vind je het leuk om lekker rond te cruisen door en rondom Groningen? Dan is dit dé activiteit voor jou.
Op zaterdag 19 juni en zondag 20 juni organiseren wij een e-chopper tocht door en rondom de ommelanden van Groningen inclusief een lekkere lunch. Dat alles voor maar €10,-. Is dit nou echt wat voor jou, geef je dan snel op, want vol=vol.

LET OP! Het hebben van een rijbewijs is verplicht om mee te kunnen doen aan deze activiteit

De tocht zal plaatsvinden in groepjes van 4 personen en opgeven kan per 4-tal, 2-tal of solo. Het is hierbij van belang dat iedereen uit het groepje zich heeft aangemeld op de website en één iemand (contactpersoon) het groepje doorgeeft aan Al Dente via: aldente@archigenes.nl

De aanmeldingen op de website zijn leidend, mocht iemand van je groepje zich niet hebben aangemeld via de website dan betekent dit dat deze persoon niet wordt ingedeeld. Geef je groepje dan ook pas door op het moment dat iedereen zich heeft aangemeld op de website. Het doorgeven van de groepjes kan naar aldente@archigenes.nl.
Je meldt je aan voor een specifieke dag (19 juni óf 20 juni), zorg er dus ook voor dat iedereen uit je groepje zich aanmeldt voor dezelfde dag.

De groepjes zullen op achtereenvolgende tijdstippen vertrekken, waarbij de eerste groep om 10.00 vertrekt en de laatste groep om 12.00. De tocht zal zo’n 3 uur duren. Houd hier dus rekening mee in je planning! De definitieve groepjes zullen wij inplannen en worden gecommuniceerd met de contactpersonen en ook het tijdstip van aanwezigheid zal dan worden doorgegeven.

We zijn blij dat een fysieke activiteit weer kan plaatsvinden, maar dit betekent wel dat we de 1,5 meter goed in acht moeten nemen willen we dit soort dingen kunnen blijven doen. Denk er vooral om tijdens het lunchen en ga niet met een grotere groep rijden dan waar je mee bent ingedeeld. Kom je een groepje tegen op een plek waar je bijvoorbeeld wilt gaan lunchen, rijd dan even door naar een ander plekje of zorg ervoor dat je voldoende afstand houdt van de andere groep. Het is niet de bedoeling dat deze groepen zich gaan samenvoegen en de rest van de route samen gaan rijden.

We hopen jullie te zien bij deze eerste fysieke activiteit van Al Dente!

Liefs,
Al Dente 20-21

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien