Facultaire introdagen

Beste nieuwe eerstejaars,  

Gefeliciteerd met je toelating bij de studie Tandheelkunde/Mondzorgkunde in Groningen!  

Wij zijn T.M.F.V. Archigenes; Tandheelkunde en Mondhygiëne Faculteitsvereniging Archigenes, dé studievereniging voor de studenten Tandheelkunde en Mondzorgkunde in Groningen!  

Gedurende het hele jaar organiseert Archigenes activiteiten voor alle leden. Zo hebben we bijvoorbeeld onze eigen feesten, een gala, maandelijkse borrels, het verenigingsblad ‘de Bonding’ en nog veel meer. 

De contributie voor studenten bedraagt €15,- per jaar.
​​​​​​​Alleen al in je eerste jaar kan je door de korting studiebenodigdheden een bedrag besparen die de kosten van je lidmaatschap overtreffen!!  

Speciaal voor alle nieuwe studenten organiseert de Commissie Opvang Eerstejaars (COE) ieder jaar weer een introductieperiode. Ook dit jaar wordt er weer een hele leuke introductie georganiseerd! Speciaal voor jou!  

De introductieperiode is een gezelligheidsperiode om elkaar, de vereniging en de faculteit te leren kennen, geen ontgroening dus.  

Dit jaar zal de introductieperiode plaatsvinden van vrijdag 1 september tot en met zondag 3 september 2023!  

De introductie bestaat uit één facultaire dag en een weekend introductiekamp. Tijdens de facultaire introductiedag worden jullie als nieuwe studenten op weg geholpen op de faculteit, wonen jullie democolleges bij en leren jullie Archigenes, onze studievereniging, kennen. Bovenal heeft de introductie als doel een geweldig begin van een prachtige studietijd aan de medische faculteit te zijn! Gedurende de gehele introductie worden jullie begeleid door ouderejaars mentorkoppels, bij wie jullie met al jullie vragen terechtkunnen.

Het introductiekamp vindt plaats bij Pagedal in Stadskanaal. Tijdens het weekend draait alles om gezelligheid en leuke spellen: de studenten leren elkaar kennen en de eerste van vele vriendschappen ontstaan.  

Om deel te kunnen nemen aan de introductieperiode, is het noodzakelijk dat je lid bent van T.M.F.V. Archigenes. Na het afronden van je lidmaatschap, kan je je aanmelden voor de introductieperiode!  

Heb je nog vragen? Stel ze aan de COE!  

Je kan ons bereiken via coe@archigenes.nl of via insta: @coe.archigenes. Sinds kort zijn wij ook te vinden op tiktok: @coe.archigenes.

Wij hopen je te zien in september bij de introductieperiode van Archigenes!   

Liefs,  

COE 2022-2023  

Belangrijke data:

Facultaire dag: 01-09-2023
​​​​​​​Introductiedagen: 01-09-2023 tot en met 03-09-2023

20190830-COE-Facultaire_introductie_dagen_163.JPG
20190830-COE-Facultaire_introductie_dagen_25.JPG
20190830-COE-Facultaire_introductie_dagen_317.JPG


20190902-COE-Facultaire_introductie_dagen_395.JPG
20190830-COE-Facultaire_introductie_dagen_215.JPG
20190902-COE-Facultaire_introductie_dagen_417.JPG