Food Fellas

Food Fellas

OVER FOODFELLAS CATERING

SMAAK KOMT OP DE EERSTE PLAATS

Om dit doel te vergemakkelijken gebruiken we goede en verse producten van het seizoen. We stellen bepaalde  menu’s samen met producten van het seizoen en ook de bestaande menu’s zullen altijd meegaan de seizoenen in. We verwerken geen verse aardbeien in de winter en geen pastinaken in de zomer!

EEN MENU OP MAAT? ALLES IS MOGELIJK

In overleg met u stellen we altijd een menu op maat samen. We staan open voor veel (nieuwe) technieken en ideeën. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk ingrediënten in te brengen van bijvoorbeeld uw eigen moestuin, of een familierecept aan te leveren die wij eenmalig voor u en uw gasten kunnen koken.

ONZE HISTORIE

Ruim 15 jaar geleden is Foodfellas catering ontstaan uit een afstudeerproject aan de Hanzehogeschool in Groningen. Inmiddels ongeveer 10.000 evenementen en partijen later is Foodfellas uitgegroeid tot een volwassen ‘project’. Door de jaren heen werd er natuurlijk nog steeds veel kennis vergaard. Nieuwe technieken in het koken, aangepaste receptuur uit verschillende delen van de wereld en uiteraard de steeds veranderende wensen van de klant.

CATERING VOOR 10 TOT 1500 PERSONEN

In 2002 begonnen met diners voor 10 of 20 personen tot inmiddels het serveren van een maaltijd voor 1500 personen. Veel verandert in de loop der jaren alleen het belangrijkste is hetzelfde gebleven: De smaak en kwaliteit van het gerecht, komt altijd op de eerste plaats!