Voco

Het bedrijf

VOCO in Cuxhaven behoort tot de internationaal leidende producenten van dentale materialen. Alle preparaten worden in de modernste laboratorium- en produktie ruimten  op een oppervlakte van 48.000 m2 met de nieuwste techniek ontwikkeld en geproduceerd. Het grote assortiment omvat bijna 100 kwaliteitsprodukten die naar 100 landen geexporteerd worden. 75% van de omzet wordt buiten Duitsland gegenereerd. Bij VOCO Duitsland zijn ongeveer 400 medewerkers  werkzaam. Buiten Duitsland zijn nog eens 390 medewerkers wereldwijd werkzaam.

Op wetenschappelijk gebied werkt VOCO samen met 150 universiteiten en onderzoeksorganisaties over de hele wereld. Bovendien had VOCO de leiding bij meerdere projecten van het Ministerie voor „Bildung und Forschung“ Verder organiseert VOCO regelmatig permanente educatieve events („dental days“) en hands-on cursussen op tandheelkundig gebied. Met het competitief onderzoek „VOCO Dental Challenge“ richten we ons op promotie van jonge wetenschappers en tandartsen.

VOCO is EN ISO 13485 en MDD 93/42 EEC – Annex II gecertificeerd – een extra bewijs voor kwaliteitswaarborg op het hoogste niveau en VOCO topprodukten „Made in Germany“