Nieuws

E Dental / Best Dental Support ‘Groene Hart racefietstocht’

Zaterdag 16 mei 2020 wordt de 7e jaargang van de E Dental / Best Dental Support ‘Groene Hart racefietstocht’ gereden. Zoals altijd sportief en gezellig. Dit jaar rijden we voor www.dentalcareeverywhere.nl opgericht door tandarts Wouter Vriesman. Deze stichting geeft gratis tandheelkundige hulp aan voornamelijk (wees) kinderen in gebieden waar deze hulp niet of nauwelijks aanwezig is. De stichting is al meerdere keren naar Marokko afgereisd, naar Suriname en Griekenland.

We beginnen om 10:00 uur in Alblasserdam. Fietslegende Henk Lubberding http://www.teambuildingmetlubberding.nl/ zal een clinic geven. Hij werd tweemaal Nederlands kampioen en reed dertien keer de Tour de France. De clinic staat in het teken van het leren omgaan met de fiets om zo het wielrennen naar een hoger plan te tillen. Er wordt in twee verschillende groepen gereden:

•                    80 km, gemiddelde snelheid 27 km per uur

•                    110 km, gemiddelde snelheid 30 km per uur of hoger.

Aansluitend op de fietstocht is er een heerlijk buffet en welverdiend drankje.

Schrijf direct in via www.e-dental.nl/racefietstocht en wees zo verzekerd van een startplek en een gratis wielershirt. Het inschrijfgeld van € 50 (studenten € 35) gaarne overmaken op de rekening van de stichting Dentalcare Everywere: NL15ABNA0602383773 t.n.v. stichting Dentalcare.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen