Nieuws

Jules Allemand Trophy - introductieavond 7 maart

Jules Allemand Trophy - introductieavond 7 maart

Net als voorgaande jaren wordt ook dit jaar weer de Jules Allemand Trophy georganiseerd in Groningen. Onder begeleiding van tandartsdocent en restauratief tandarts Henk Alting leer jij alles over het Italiaanse Micerium composiet systeem. Je leert hoe je de mooiste esthetische restauraties kunt maken met het beroemde layering-systeem. Na een theoretische introductie en twee praktische avonden begeleid door dhr. Alting zal de Nederlandse selectie plaatsvinden. De winnaar hiervan zal, op kosten van de sponsor, naar Chieti in Italië afreizen voor de internationale competitie. Lijkt dit je wat? 

Op donderdag 7 maart om 18.00 uur zal er een introductiebijeenkomst zijn, waarin het layering systeem wordt uitgelegd. Hierna zullen op donderdag 21 en donderdag 28 maart twee trainingsavonden plaatsvinden. De nationale selectie, dit jaar in Groningen, vindt plaats op 18 april. Wie weet ben jij wel de winnaar die naar Chieti zal afreizen voor de internationale finale van 2-4 juni! 

Meer informatie over de locatie en aanvang van de introductieavond volgen z.s.m.. Voor meer informatie over de procedure: mail naar bestuur@archigenes.nl . 

Belangrijk:

  • Er zijn 30 plaatsen, vol=vol!
  • Meedoen met de Jules Allemand Trophy betekent meedoen van begin tot eind!