Nieuws

KNMT Studentencongres 2015

KNMT Studentencongres 2015

Vrijdag 2 oktober 2015

De toekomst begint nú. En jij kunt er bij zijn: het 7e KNMT Studentencongres. Speciaal voor derde-, vierde-, vijfde- en zesdejaars studenten van de drie Tandheelkundige faculteiten in Nederland. Laat je informeren en inspireren, Kom op vrijdag 2 oktober naar de Fabrique in Utrecht en 'Shine into the future!'

Een dag vol interactie en workshops
over stralende ontwikkelingen en toepassingen binnen de tandheelkunde, die ons in de toekomst te wachten staan. In de spotlight staan onder andere: Botten bouwen; Digital Smile Design; Regeneratieve tandheelkunde; 3D scannen en Pinten in de wereld van de reconstructieve chirurgie. Na de plenaire opening, schuif je aan bij de verhelderende lezing of workshop van jouw keuze.

De uitreiking van de Hokwerda Award
aan de student met het meest lumineuze idee rond kwaliteit, veiligheid, gezonde werkwijze en/of ergonomie binnen de tandheelkunde. De inzendingen die voor 1 augustus binnen kwamen via Hokwerda Award, dingen mee naar de prijs: een geldbedrag plus een handreiking om het idee tot praktische uitvoering te brengen.

En een feest
waar je samen in de spotlights uit je dak kunt gaan.

Aanmelden
Zit jij in je derde, vierde, vijfde of zesde studiejaar Tandheelkunde, dan ben je van harte uitgenodigd om je voor het studentencongres aan te melden! Kijk op www.knmt.nl/studentencongres, lees alle ins en outs van het programma, de sprekers en interactieve workshops waaruit je tijdens deze 7e editie van het KNMT Studentencongres kunt kiezen. Als je wilt, haalt en brengt onze buschauffeur je van en naar de congreslocatie. Er geldt een maximum aantal deelnemers. De inschrijving is nu geopend, dus zorg dat je erbij bent!

Tot ziens op vrijdag 2 oktober!

Het KNMT: Dé beroepsvereniging voor tandartsen en tandartsspecialisten.
Volg (en like) ons op Facebook voor het laatste nieuws voor studenten tandheelkunde!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen