Nieuws

Vacature studentenvoorlichtingsteam

Kun je goed presenteren of wil je dat leren, dan is Hanze Studiekeuzeadvies op zoek naar jou!

Er komen voor het studiejaar 2020 - 2021 plaatsen vrij in het Studentenvoorlichtingsteam (SVT) van de Hanzehogeschool Groningen. Omdat een deel van onze studenten op stage gaat en een aantal dit studiejaar afstudeert, zoekt Hanze Studiekeuzeadvies (HSA) voor het komend studiejaar een aantal nieuwe studenten om het team weer compleet te maken. Ruim veertig studenten van verschillende opleidingen vormen in totaal het Studentenvoorlichtingsteam.

Je gaat als studentvoorlichter voorlichting geven aan aankomend studenten en hun ouders over de opleidingen van de Hanzehogeschool Groningen en over het studentenleven in Groningen. Je geeft voorlichtingen bij scholen in het voortgezet onderwijs en het mbo. Daarnaast bemens je voorlichtingsmarkten, ouderavonden, beurzen, etc. Tot slot verzorg je workshops op locatie en tijdens de open dag van de Hanzehogeschool.

Wij zoeken:
Zelfstandige communicatieve teamplayers, die voorlichting gaan geven aan scholieren, ouders en verzorgers en tijdens informatie avonden, ouderavonden en scholenmarkten.

• Actieve student-voorlichters, die als voorlichter Hanzehogeschool-brede informatie kunnen geven en de unique selling points van de Hanzehogeschool Groningen en Groningen als studentenstad kunnen overbrengen.

• Studenten die bereid zijn de handen uit de mouwen te steken en eventueel 's avonds te werken

• Studenten die zowel tijdens individuele gesprekken als voor een groep helder en duidelijk informatie kunnen overbrengen.

• Bij voorkeur eerste- en tweedejaars studenten.

• Studenten van alle opleidingen van de Hanzehogeschool Groningen.

Training en salaris
Het is belangrijk om op 26 en 27 augustus beschikbaar te zijn, want dan vindt de verplichte interne training plaats. Je leert dan meer over de unique selling points en alle opleidingen van de Hanzehogeschool Groningen.

Tijdens trainingen verdien je €8,00 per uur en voor voorlichtingswerkzaamheden verdien je €8,50 per uur.

Solliciteren
Lijkt dit jou een mooie uitdaging naast je studie en ben je enthousiast? Stuur voor 17 mei 2019 je sollicitatiebrief en CV naar svt@org.hanze.nl.

De gesprekken vinden plaats op 18 en 19 mei, 25 en 26 mei en 4 en 5 juni 2020. Geef zo mogelijk in je brief aan welke datum je beschikbaar bent voor een sollicitatiegesprek. Gezien de huidige omstandigheden is het mogelijk dat het skype gesprekken worden.

 

 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen