Nieuws

Vacature studentlid Opleidingscommissie Tandheelkunde en Examencommissie Tandheelkunde en Geneeskunde

Beste studenten Tandheelkunde,

 

Er zijn bij ProDent vacatures ontstaan voor de functies studentlid Opleidingscommissie Tandheelkunde (OCT) en studentlid Examencommissie Tandheelkunde en Geneeskunde (ECTG). Deze functies zullen worden ingevuld vanaf februari en zijn voor een termijn van twee jaar. Hieronder een korte toelichting over de werkzaamheden van beide commissies.

 

De OCT bestaat uit docent- en studentleden in een gelijke verhouding (4:4). In deze commissie krijg je als student de kans om actief betrokken te zijn bij de kwaliteitshandhaving van het onderwijs. Er wordt aandacht besteed aan zowel de bachelor als master. Ook houdt de commissie zich bezig met actuele zaken die binnen de opleiding spelen en met de totstandkoming van de onderwijs- en examenregeling (OER). Als lid van de OCT vergader je eenmaal in de maand op donderdag van 16:30 tot 18:30 uur. Tijdens deze vergaderingen geef je jouw mening vanuit het oog van de tandheelkundestudenten over het onderwijs. Voor deze functie zijn we bij voorkeur op zoek naar een student uit de bachelor.  

 

In de ECTG krijg je als student kans om actief betrokken te zijn bij de toetsing van de opleidingen Tandheelkunde en Geneeskunde en daarmee de kwaliteitshandhaving van het onderwijs. De ECTG beoordeelt tentamens op kwaliteit en controleert het niveau van praktijktoetsen en scripties. Als lid van de ECTG vergader je elke tweede donderdag van de maand van 16:30 tot 17:30. Als lid van de ECTG geef je jouw mening vanuit het oogpunt van de tandheelkundestudenten. Voor deze functie zijn we bij voorkeur op zoek naar een student uit de master.

 

Daarnaast neem je als lid van een van deze commissies ook deel aan de maandelijkse vergadering van ProDent. Als er tijdens de ProDent-vergaderingen zaken aangekaart worden, neem je deze mee naar de commissievergadering.

 

Lijkt het jou leuk om meer te weten te komen over het onderwijs en bij jij geïnteresseerd in een van deze functies? Mail dan uiterlijk maandag 21 januari 23:59 uur je motivatiebrief en CV naar pro-dent@umcg.nl. Voor vragen kun je ook bij dit e-mailadres terecht of spreek een ProDent-lid aan.

 

Met vriendelijke groet,

 

Fadi Mosa

Voorzitter ProDent 2018-2019

 

Anton Borgstijn

h.t. Vice-Praeses der T.M.F.V. Archigenes